Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

Přát někomu smrt normální je, akorát je tabu o tom mluvit veřejně. To bych Novotnému nezazlíval. Horší je, nemá pravdu, že by smrt těchto dvou společnosti prospěla. Místo nich , kdybychom si mohli představit na Hradě Drahoše, vládli by "demokrati" - Piráti, ODS a už bychom měli podepsaný Pakt o migraci a přijímali imigranty. To není v zájmu většiny obyvatel ČR

3 1
možnosti
PC

Pane Lufte

přát někomu smrt NENÍ NORMÁLNÍ!!!!!!

1 1
možnosti
BG

A mimochodem, co Milada Horáková? Sprostě nemluvila, ale musela zemřít. Co provedla špatného? Už jste si to v té Vaší grázlgrupě vyřešili?

7 6
možnosti
KT

Když se zamyslíte přímo hlavou a pochopíte význam toho výroku, dojde vám, že pan Novotný nepřeje nikomu smrt, ale naopak přeje České republice lepší vedení, čehož se jinak zřejmě nedočkáme.

8 10
možnosti
JR

J69a72n 23R77á37ž

13. 9. 2020 18:18

?

To je dobrý názor. Ty, kteří nám nevyhovují prostě povraždime a Česká republika bude mít konečně vedení , které nám bude vyhovovat. A volby k tomu ani nebudou potřeba Rv

6 1
možnosti
BG

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/slovy-smrt-abstinentum-a-vegetarianum-zeman-miril-na-hitlera.A150227_114556_domaci_kop

Osobu z článku asi není nutné představovat. Taky je mi divné, kdo mohl tuto parodii na člověka zvolit. Neomlouvejte to tím, že to myslel z legrace. Tohle se totiž nedělá ani ze srandy. Ale u komunistů je tak nějak zvykem, že realitu chápou jinak než ostatní.

3 0
možnosti
MV

Není (normální přát někomu smrt), stejně jako není normální vláda, která se ve vládnutí musí více jak 30 let po Listopadu opírat o partaj, které jste členem. A to mi nepřijde normální snad nejvic - mladí komunisté jako Vy. Nechápu, jak může do partaje s takovou historii i současnosti vlézt mladý člověk. Rád bych Vas proto požádal o vypsání alespoň pěti důvodů, proč jste se stal komunistou. Fakt mě to zajímá. Diky

5 5
možnosti
KT

Mladická pomatenost, neznalost historie a souvislostí.

Kdysi se různým osobám připisoval výrok "kdo není v mládí levičák nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.“

2 3
možnosti
Foto

No, vy jste smrt lidem nepřáli, vy jste je rovnou popravovali.:-/

10 5
možnosti
Foto

Pan Novotný je hulvát a především provokatér. A i když neumí mluvit, je mistr slova. Ve skutečnosti smrt nikomu nepřál, v tom je kouzlo českého jazyka, který umožňuje slova tvarovat do vět tak, že i když něco tak vypadá, ve skutečnosti tomu tak není. Otázkou je, jestli mají taková slovní cvičení nějaký smysl. Z mého pohledu moc ne, protože si Novotný namísto příznivců dělá více nepřátel, jelikož není tradicí zamýšlet se chápat význam slov.

Nicméně ať tak či onak, je vždy lépe mít kolem sebe tisíc hulvátů než jednoho komunistu a levičáka

6 9
možnosti
KT

R^R^R^ Co dodat. Jak jsem nesnášela, ta hesla vystavená na všech možných budovách, vaši závěrečnou větu bych tam viděla ráda.

3 3
možnosti
KT

Řekla bych, že horší než někomu přát smrt, je popravit a jinak připravit o život řadu nevinných, což vaše řady pilně vykonávaly.

10 3
možnosti
KP

Zvraceny svět ve kterém se daří Novotnemu. Zřejmě si máme zvyknout, že projevy predsudecne nenavisti nejsou dovolené jen u cikánů, muslimů a černochů. Jedinne plus vidim v tom, že díky nevsimavosti ODS k chování svého predstavitele nema tato zlodejska strana sanci na lepsi vysledek ve volbach.

9 1
možnosti
Foto

Pane Pěnkavo a všiml jste si, že váš komentář je krásným, přímo učebnicovým příkladem předsudečné nenávisti?

2 2
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1290x
Člověk s levicovým smýšlením, který chce měnit věci k lepšímu.

Lídr KSČM na Vyškovsku a asistent poslance.

 

Seznam rubrik