Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mě by zajímalo zda Lichtesteinové složili u všech soudů ty obrovské soudní poplatky, které se stanovují podle zákona jistým procentem ze žalované částky. U normálních smrtelníků, bez uhrazení těchto poplatků soud nezačne a soud žalobu zamítne. V případě prohry u první instance soudní poplatek propadne státu a při odvolání se musí zaplatit znovu.

1 0
možnosti

J96o70s32e64f 30P53o95t49r

7. 1. 2019 20:30

Při čtení vašeho článku se mi jasně vybavila mantra, kterou tlustí, hloupí, práce se štítící politruci reálného socialismu vymývali hlavy po 40 let od 1948 do 1989, hlavně mladé generaci, žákům, učňům, studentům, vojákům.

Koho mladý člověk musí milovat : Stranu a vládu, dělnickou třídu, Sovětský svaz (toho na věky), pokrokové mezinárodní revoluční hnutí.

Koho mladý člověk musí nenávidět : Imperialisty z Wall Streetu, německé revanšisty, šlechtu, Vatikán a katolickou církev

Toto vymývání mozků bylo maximální účinné, mantra je dodnes zásadním pohledem na svět asi tak 80% obyvatel ČR. Nedávno jeden státní orgán upozornil, že žijeme v pokřivené historii, že si ji vykládáme stále podle ideologie SSSR.

Váš článek, pane spisovateli je toho jasným důkazem

7 0
možnosti

Pan spisovatel je přímo člen KSČM. Čili se přímo hlásí k tomuto rudému ekvivalentu nacistů.

5 0
možnosti

To dílo zkázy začal Edvard Beneš a komunisté ho dokončili. Například zámek Vranov nad Dyjí, patřil polskému šlechtickému rodu Stadnicki. Po záboru Sudet utekli před Hitlerem do Francie. V době války tam bydlel německý baron. Po osvobození přišly nejdřív rabovací gardy a později byl zámek znárodněn jako po německý. Dodnes se

o něj Stadnicki soudí. Bohužel u nás se má za to, že co jednou zabráno, zpět nevracej.

8 0
možnosti

No jo, bolševici už zase vylézají z děr. Pane asistente, vykašlete se na Lichtenštejny. Spíše bych od vás očekával omluvu za období totalitní diktatury. Jasné odsouzení tohoto období, zločinů, které se tehdy děly, a distancování od tehdejších lídrů včetně masového vraha Gottwalda. Až toto uděláte, teprve máte právo psát něco o "chamtivé církvi" či Lichtenštejnech.

6 0
možnosti
Foto

Od Vás bych zase očekával omluvu za zločiny, kterých se dopustili křesťané a které popisuji níže.

0 4
možnosti
Foto

Mně by jen zajímalo, jestli podobné blogy píšete jen proto, že jste osudu hrou šalebnou členem zločinecké organizace nebo jestli si to opravdu myslíte. Obě dvě varianty jsou špatné, ale fakt by mne zajímalo, která z nich je ta pravá.

9 0
možnosti
Foto

Málokdo je od kosti zlý, přesto jeho uvažování zlo způsobuje. Komunisté, fašisté velké, demokraté menší, ale pořád je to zlo. Jen jejich protagonisté si to zlo neuvědomují a myslí si, že konají správně ve jménu nějakých vyšších cílů.

0 0
možnosti

Aha, takže teď jsem se podíval na Váš profil a zjistil, že jsme člen Komunistické strany. Tak už chápu. Jako člen zločinecké organizace, která má na svědomí více obětí než vaše sestra NSDAP se nemůžete chovat jinak. Tedy můžete, ale to byste musel zapojit mozek a ne jen ideologické chipy.

Drahý soudruhu, není moc vzdálená doba, kdy v roce 1939, jste německé soudruhy nazývali bratry ve zbrani a NSDAP stranou, která stojí za věcí boje proti kapitalismu. Kdy vaše Rudé právo oslovovalo boj německých dělníku proti francouzskému kapitalismu a to přesto, že bylo v ilegalitě v té době již okupované ČSR.

Nelze ovšem zapomenout ani na Vaše zločiny, popravené a nevinné lidi, které jste strčili katu pod oprátku, protože Vám ukazovalo zrcadlo. Nelze zapomenout na sedláky, které jste připravili o půdu a mnohdy i o domy a přestěhovali jste je. Nelze zapomenout, že jste zničili životy stovkám tisíc lidí, kterým jste sebrali živnost.

A vy, jako člen zločinecké organizace dnes budete říkat, že je něco špatně? Víte co je špatně? Že vy a Vám podobní nejste za své zločiny za mřížemi

10 1
možnosti
Foto

Ty majetky by jim měly být vráceny. Není nic nechutnějšího, než majetek v rukách státu.

1 0
možnosti

„Případ Lichtenstein“ nám jen dokazuje, jak nenasytná je nejen katolická církev, ale i pobělohorská šlechta, jež dodnes žije z tehdejších loupeží a zrady.

Dobře popsáno. R^

2 9
možnosti

Jen hloupý člověk dokáže napsat takovou hloupost.

Pobělohorská šlechta nežila ze žádných loupeží. 99 procent šlechty po Bílé Hoře, byla šlechta, která zde byla již před Bílou Horou. Jako třeba Lichtenštejnové. Jenže to by lidé jako vy museli znát i něco jiného než výklad dějin dle komunistů a Poučení z krizového vývoje

9 0
možnosti

Perchta z Rožmberka, ano její dopisy jsou skutečně relevantní proč nevydat majetek Lichtenstejnům. Ty dopisy Perchty jsou dopisy jejímu otci Oldřichu II. Ano jsou smutné, na rozdíl od Vás jsem četl všechny, ale jsou to stížnosti na manžela, kterého jí vnutil její otec, kterému šlo o rozšíření moci svého rodu. Mimochodem člověk, který padělal listiny, aby rod Rožmberků získal antickou aureolu a byl fiktivně spřízněn s italským rodem Orsini. Proto je medvěd ve znaku Rožmberků.

Lichtenštejnové nespolupracovali s nacisty. Podle vašeho článku je jejich vina to, že byli Němci. Ano, tak to bral Beneš i komouši v letech po 1945. Stejně jako u Lex Schwarzenberg. V obou případech se tyto rody vyslovily pro ČSR po roce 1918 a v obou případech tyto rody byly protinacistické a pomáhali perzekvovaným lidem. Dovolím si upozornit na jednu skutečnost, Lichtenštejnové byli občany Lichtenštejnska s vlastnickými podíly v ČSR, pouze komunistický soud je prohlásil za Němce. To samé bylo se Schwarzenberky, pouze jediné v tom, že to byli občané ČR.

Víte houby o historii o dějinách této země a budete moralizovat a hanět v duchu komunistického výkladu dějin?

Chucpe drahý pane, chucpe, to jediné na Vás sedí.

9 1
možnosti

J94i80r55i 18T61i21c65h35y

7. 1. 2019 16:33

Je to bez debaty, s komunistou to nema nic spolecneho. Jiz po prvni svetove valce byla provedena pozemkova reforma a puda nad 250 (?) ha zabavena veskere slechte. Cizacka slechta, ktera se zejmena obohatila po Bile Hore, nema v Cesku narok na zadny majetek. Soud by mel odmitnout projednavat Lichtenstejnske naroky, o tech uz bylo davno definitivne rozhodnuto, zatezovani soudu nesmyslnymi pozadavky by se nemelo trpet.

2 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS