Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všechno, co jste vyjmenoval bych mu klidně odpustil, kdyby nepodepsal Lisabonskou smlouvu, jak sliboval. Lisabonská smlouva má v konečném důsledku pro náš národ stejné důsledky, jako ta Mnichovská.

3 2
možnosti
Foto

Zlatá slova, pane Šťastný

0 0
možnosti

J39i71ř82í 79H65r82b80e28k

4. 1. 2018 22:39

Kdo nevolí Mirka, vlastně volí Zemana. Není náhodou, že Babiš media prosazují Drahoše:-)

1 0
možnosti

Vaši otcové smrdí krví to je mnohem větší prasárna komunistický tovaryši.Rv

3 1
možnosti
Foto

R^souhlas pro mě je dost nevěrohoný

2 3
možnosti

Správný ženský instinkt, chlap který neuřídí ani svoji rodinu nemůže řídit a vést důležitý úřad.

1 3
možnosti
Foto

Nemám rád Topolánka, nebudu ho volit. Ale co se týče Promopro je váš desetinásobek krutě přestřelený (193 MG), navíc byl vynesen pravomocný rozsudek ve výši 9 let. Vaše argumenty jsou tak spíše vedeny nenávistí než touhou po pravdě.

3 0
možnosti

A z čeho, mladý komunisto, Vaše strana nakoupila po roce 1989 desítky nemovitostí, v nichž sídlí vaše stranické orgány? Máte je snad ve všech okresních a krajských městech a v ulici Politických vězňů v Praze.

Předem děkuji za odpověď.

7 1
možnosti

M46i55l50a68n 51K72e65s75l

4. 1. 2018 17:04

Věřit Topolánkovi?Před volbami do sněmovny ,jako předseda ODS řekl pan Topolánek toto: budeme li lidem říkat před volbami to,co budeme dělat po volbách tak nás volit nebudou.Myslíte si,že se Myrek zásadně změnil.Světově proslulým se stal po zveřejnění fotografie,kde je nahý ve smíšené společnosti na dýchánku u italského premiéra Berlusconiho.Belusconi,přítel Kadáfiho byl stíháný za techtle mechtle z nezletilými.

5 4
možnosti

Za rozkradení a devastaci našeho státu a bohatství, byste se měli v prvé řadě zodpovídat vy, bolševici, velmi nemoudrý mladíče.

Představte si rodinu, která druhé rodině ukradne dům včetně vybavení a auta, potom ještě byt a chatu, hotovost, úspory a nakonec i továrnu se zařízením a skladovými zásobami. Tací vejlupkové si nemusejí brát hypotéku na bydlení a nemusejí šetřit na zařízení a auto. Nemusejí se starat o práci. Dokonce nemusejí dělat nic, protože mohou rozprodat vzácný nábytek, obrazy, auta, inkasovat za výrobky z továrny, kterou nestavěli a když ji zničí tak ji prodají za cenu nemovitého majetku. Stále jsou v plusu. Prostě to vybydlí, ale jednoho dne se bude muset nají někdo, kdo to zaplatí.

Tak by se dalo popsat to co komunisti dělali od r. 1945 do roku 1989, říká se tomu vnitřní dluh.

Známe-li ekonomickou úroveň předválečného Československa a stav z konce 80. let, můžeme alespoň zhruba odhadnout škody způsobené komunistickým režimem. Na žebříčku nejbohatších zemí světa v roce 1924 se Československo umístilo na desátém místě (Geographisch-Statistischer Universal Atlas profesora Hickmanna, vydal Freytag & Berndt, Vídeň, 1927). V roce 1980 jsme již dávno nepatřili do první desítky nejvyspělejších zemí. Podle údajů Světové banky byl hrubý domácí produkt tehdejší České socialistické republiky jen 2824 dolarů na hlavu, což bylo 4,4krát méně než například HDP na jednoho Francouze.

Před 2.SV jsem byli desátou ekonomicky nejvyspělejší zemí světa. Představte si to, po 2.SV. Nepoškozená infrastruktura, výrobní i zemědělské kapacity. Průměrné platy dnes mohly být 80 000,-, důchody 50 000,- a ještě nižší ceny v obchodech! To není snění, to byla skutečná šance! Měli jsme jednu z největších příležitostí v dějinách. Díky komunistům jsme drancovali zemi budováním socialismu.Rv

16 1
možnosti

Teda, pane autore, jestli tohle nemá být satira, pak jste vskutku šťastný a ideální čtenář/posluchač/divák našich médií. Ti hrabou prstíčkem, aby našli důvěřivé týpky na úrovni asi jako bývali ti co věřili jistotě desetinásobku nebo se rychle a ochotně stavěli do front u šíbrů, co jim slibovali roční výnos 25% aby jim s chutí a bezmeznou vírou odevzdali poslední pětník svého majetku. Ale - ať jste to napsal z jakýchkoli pohnutek, je to tak hloupé, že zůstávám němý, paf a jen kroutím hlavou.

2 1
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1290x
Člověk s levicovým smýšlením, který chce měnit věci k lepšímu.

Lídr KSČM na Vyškovsku a asistent poslance.

 

Seznam rubrik