Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J98a40n 39Š57u73r90c

11. 10. 2017 14:25

Soudruhu Zachariáši ty nám s tou tvojí stranou vr.hů něco říkej o referendu a o demokracii. Komunisty nikdy nevěděli co to demokracie je a teď nás budou o demokratickém referendu poučovat. Referendum které požaduje KSČM, tak jedině s podmínkou, že současně také proběhne i referendum o zrušení KSČM a o zákazu veškeré její činnosti. Jak řekl udavač Filip (Falmer): Rozhodne hlas lidu. Ano Filipe, lid rozhodne o vaší straně a o osudu té vaší rudé strany. A budeš se hodně divit jak vaší stranu národ "miluje" a jak hodně rychle půjdete do pekel. Zalezte komunisti do ...... a už tam Na věčné časy zůstaňte.

0 0
možnosti
Foto

Ale teď si představte ten průšvih, kdyby referendum dopadlo ve prospěch KSČM.

0 0
možnosti

Co je také "vtipné" na současné KSČM.... Že právě vy tak brojíte proti migrantům, kde je ta vaše solidarita s "utlačovanými národy třetího světa" a proletářský internacionalismus....;-D;-D

5 0
možnosti

Pořád čekám kdy vyjevíte celou pravdu. Na kterém sjezdu jste se rozhodli, že již internacionalismus neplatí. To bylo pořád soudruh Kaddafi a řády a uznání. Arabský pracující lid a pod. Co se to s vámi vlastně stalo? Můžete potvrdit, že již internacionalismus neplatí? A co tedy u vás ještě platí? Otázka je to čistě akademická, ale rád bych věděl na čem vlastně jsme?

8 0
možnosti
Foto

Hele, jako fór dobrý. Už to tady píší jiní - referendum o tom, že byste se měli rozpustit a do konce svých dnů vašich se plazit po kolenou a zadarmo sloužit třeba v nemocnicích, hospiciích, abyste aspoň trochu odčinili ta svinstva, kterými jste humusili tento stát.

Na to byste přistoupil, vy jeden komunisto?

14 0
možnosti

J81a48n 70Š50u32r10c

10. 10. 2017 13:49

A co takhle soudruzi udělat referendum o úplném zrušení a zákazu KSČM a všech podobných extrémistických stran a organizací? Tak to by se vám asi moc nelíbilo, že? A hodně by jste se divili kolik lidí by vás chtělo zakázat a bylo pro vaše zrušení. Můžete být soudruzi jen rádi, že vás nezrušili hned po revoluci. Mohlo se vám také po revoluci stát něco mnohem horšího než by byl jen ten zákaz vaši činnosti. Měli by jste tedy raději mlčet, nevyskakovat a být vděční, že můžete vůbec existovat. A vůbec nejlepší bude když nenávratně zmizíte a pokud možno Na věčné časy.

11 0
možnosti

Ani nevíte jak bych si přál, aby bylo referendum o zrušení KSČ(M) Ani bych nemohl dospat, jak bych se do té místnosti hnal.;-D

12 0
možnosti

Připomenul jste mi jeden starý vtip, z něhož si pamatuji už jen závěr:

"Soudruhu, proč si nebyl na poslední schůzi KSČ?"

"Kdybych býval věděl, že je poslední, přišel bych s celou rodinou."

8 0
možnosti

p. Zachariáš - Skutečná historka z naší rodiny. "Synovče, dialog je cenná věc. Nicméně, až narazíš na komunistu - nediskutuj s ním, je to zcela zbytečné ! Běž do té komůrky, kde je bedýnka. Rozbal ten naolejovaný hadřík a uvidíš lesklou zbraň - té komunisté rozumí ! Uplatnili ji, na tvého děda" ... ! Rozhovor já a strýc - bratr mého otce ... p. Zachariáš, ten dědek ve svých 31 letech - r. 1921 - (1950), založil firmu. Co konáte Vy ? Čím se hodláte živit ? ... :-)

7 0
možnosti

Když Vám tak leží na srdci rozkradení národního majetku, tak laskavě sdělte, co si myslíte o tom, že ze všech 200 poslanců PS PČR jsou největšími čerpači náhrad právě poslanci z KSČM - René Číp, Leo Luzar a Milada Halíková, a KSČM ze všech stran zastoupených v parlamentu čerpá nejvyšší procento z povoleného limitu poslaneckých náhrad.

Co říkáte tomu, že většina poslanců a senátorů z KSČM má své poslanecké a senátorské kanceláře v budovách, které jsou majetkem KSČM a vzhledem k tomu, že ve stejných prostorách sídlí i okresní, krajské a celorepublikové stranické výbory a aparáty, je de facto z poslaneckých náhrad na provoz jejich kanceláří financován stranický aparát KSČM!

Za kalendářní rok tato částka z veřejných financí činí cca 11 milionů.

Zdroj: iDnes/speciál

13 0
možnosti

P75e27t41r 98B29e36r75a20n

10. 10. 2017 12:43

Komunisti si vždycky brali co se jim zachtělo...:-P

8 0
možnosti

J12i88r20i 75B50o14r

10. 10. 2017 12:22

Pane Zachariáš,vy se ani trochu nestydíte?Je mě 70 a poznal jsem co komunisti dovedou. Popravdě si vůbec nedovedu představit jak dnes může být mladý člověk komunista.Víte něco o historii toho hnutí,co všechno napáchali?

14 0
možnosti

P78e98t56r 44B73e47r54a70n

10. 10. 2017 12:19

Komunisti jako zločinecká organizace, která tu 40 let terorizovala většinu obyvatel k prosazení vlastních zájmů už měla být dávno zrušena a zakázána!!! Její představitelé měli ještě dnes sedět v kriminále a místo toho vesele vládnou a kradou!! Jakékoliv náznaky rudé propagandy musí být nekompromisně likvidovány!! Rudá morální devastace národa je patrná dodnes a ještě bohužel dlouho bude!;-O

13 0
možnosti
Foto

To je výsledek Trumanovy doktriny zatlačování komunismu. Pak se dějí věci. Je jasné, že vlastním zájmem komunistů bylo nenechat se zatlačit.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS