Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Když jsem ráno psal na blog olegyně Vlachové - netušil jsem, tedy, jsem myší okopíroval = "Ano, hurikán, povodně jsou hrozné. Nicméně to přijde - odejde, v jisté míře se tomu dá i bránit, pojistit se ... Proti blbým a zlým lidem se bránit nedá. Představují jiný druh živelných katastrof - Viz společenské klima a směrování naší společnosti ... K Vám dodávám to Pelíškovské - "Hledáš někoho, soudruhu" ? :-)

10 0
možnosti
Foto

Thle jsem si kdysi schoval a ejhle ono se to stále hodí. Takže. V roce 1988 proběhlo stranické školení při kterém soudruh Bartošík z Úřadu vlády České socialistické republiky projev, ve kterém uvedl, že v ČSSR žije 20% obyvatel pod životním minimem. Na obnovu strojírenství chybí 700 miliard korun. Žijeme na dluh dalších generací. Miroslav Petráň, z Úřad vlády České socialistické republiky na uvedeném stranickém školení pronesl. „ Je kritická čistota vod, ovzduší a půdy. Je poškozeno 27% lesů, za dva roky (1990) by to mohlo být 47% plochy lesů. Snižuje se úrodnost půdy, nízké pH (kyselost), velká eroze a fyzikální změny. Voda obsahuje mnoho NO2, NO3, reziduí a je znečištěna fekáliemi ze sídlišť. Vltava pod Prahou má 4. stupeň, to je úroveň běžné stoky.Vrátit stav životního prostředí na úroveň 50. let by stálo 110 miliard korun. Zastavit zhoršování by stálo 55 miliard, ale do konce pětiletého plánu bylo proinvestováno jen 17 miliard.Nárůst spotřeby vody na obyvatele, ze 170 lt na 400 lt. (včetně průmyslu). Také se ohromné množství vody ztrácí v rozvodech, v Praze je to 30% vody. Pouze 1% vody lze používat pro kojence. Nelze zatím čistit stopy těžkých kovů.RvRvRv

17 0
možnosti
Foto

Tohle soudruh Zachariáš nepochopí.

8 0
možnosti
FZ

Ve vašem komunistickém ,,ráji" jsem prožil(ztratil) 33 let života a nikdy bych nechtěl ,aby se to opakovalo.

23 0
možnosti
Foto

já dokonce 42 a také jsem rád, že to je minulostí.

A proto by mě zajímalo, jaké zkušenosti s touto dobou má autor tohoto předvolebního pamfletu.

15 0
možnosti
Foto

Psal jsem to již pod vaším minulým blogem, ale budu se opakovat - s těmihle frázemi chcete vyhrát volby???

Vždyť je to jako opsané z Rudého práva padesátých let.

Moc se mi líbí tihle funkcionáři, kteří mají plnou hubu pracujících a na ruce Rolexky za 120 tisíc.

14 0
možnosti
Foto

Pan kandidát se nám nějak rozjíždí.

Ubohou argumentací se snaží - jako koneckonců jeho předkové v minulém století - namluvit, že až oni to vezmou do rukou, nastane ten pravý ráj na zemi.

Je třeba nejen jemu stále připomínat.

1. Komunisté vládli této zemi 40 let. Ze země, která ještě po válce byla na úrovni běžné západoevropské země /ba mnohem lépe, neboť u nás byly škody po náletech menší než jinde/ se stala oblast ohraničená dráty proti útěku ven z ní /koncentrák/, kde byli lidé šikanováni za jiné názory, kde bylo umění sehnat stavební materiál a na auto se čekalo v pořadníku mnoho let.

2. To, že naše země ještě nedohnala onen Západ, může oněch promarněných 40 let vaší vlády.

3. Pokud si prohlédnete fotografie jakékoli vesnice tehdy a nyní, tak pokud nejste slepý, uvidíte změnu. Nemusím asi dodávat, která fotka bude hezčí.

Bylo by toho hodně, ale nejspíše by to nestačilo.

Vaše strana může ohlupovat, psát protestní články. Ti, co mají paměť vám na to neskočí. Patříte jako úchylný společenský směr do odpadní šachty.

Komunisto !

30 0
možnosti
Foto

Antikomunismus se nepřežil a k smíchu je pouze komunismus, který se dokázal prezentovat pouze zločiny a ekonomickým systémem, který nikde nefunguje. Jsem schopen omlouvat přesvědčení starých, zklamaných a frustrovaných lidí, kteří sami nic zlého nikomu neudělali, ale pro mladší a mladé komunisty pochopení nemám. Je mi hanba, že stav naší společnosti takové lidi generuje.

27 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1290x
Člověk s levicovým smýšlením, který chce měnit věci k lepšímu.

Lídr KSČM na Vyškovsku a asistent poslance.

 

Seznam rubrik