Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trochu falešná degradace lidovců! Asi si před volbami musíme na vše zvyknout! Nic takového neřekl, co mu vkládáte do úst. Pokud já vím, tak doporučil ženám odpovědný výběr chlapa! Podobně jako Daniel Herman:

"Dnes je velký pátek. Připomínáme si ukřižování Krista a také bolest Marie, která nesla následky rozhodnutí, s kým mít dítě."

A Čunek řekl, že pokud se žena špatně rozhodne, s kým mít dítě, musí nést následky.

Pravdu ctěme, hoši, pravdu! K Janu Husovi se hlásíte a k Pravdě se nehlásíte?

:-)

0 0
možnosti
AR

Vím, že lidovci podporují rodinu tradičního a ověřeného typu. Pokud chceme zachovat osvědčený rodinný způsob života u nás, nutno právě rodiny podpořit. Jeví se mi, že Bělobrádek vyjádřil takto i kritiku k nynější předvolební činnosti ČSSD, kdy socdem v touze nahnat k sobě voliče, jsou schopni rozdávat ze státní kasy na všechny strany peníze, pod kdejakou i zdánlivě rozumnou záminkou. Zvyšování podpory úmyslným samoživitelkám právě teď je takovým sociálním pokrytectvím. Znám u nás 3 spíše už lehkoživitelky, které mají po 3-4 děti. Ovšem každé to děcko má jiného tátu. Normální řádná žena se snaží žít s normálním řádným mužem. Prosazováním svého návrhu socdemáci si vlastně teď před volbami škodí. A článek autora zde není vůbec chytrý! RvRv

6 0
možnosti

Souhlas!

A dodávám moudré doporučení Pavla Bělobrádka, že příspěvky na děti by neměli jít přes sociální dávky, ale cestou snížení daní pro pracující rodiče! Geniální! Stačí, když si to domyslíš!

0 0
možnosti
JH

J32a77n 86H18r74u17z72a

25. 4. 2017 11:45

Jistě autore, měl by jste ty alimenty zatáhnout ze svého. Tedy pokud máte nějaký jiný příjem než jen sociální dávky nebo plat státního úředníka.

4 1
možnosti
JR

J41a66n 77R23á42ž

25. 4. 2017 11:56

Mimo seniorů a invalidů s objektivně respektovaným sociálním hendikepem zasluhujícím veřejnou podporu, si za svůj sociální status nese odpovědnost každý sám. Stát do toho svými zásahy vytváří nerovnováhu, která se dřív nebo později projeví negativně na zdravém vývoji společnosti.

6 0
možnosti
FD

většina žen samoživitelek je ženou samoživitelkou dobrovolně.

3 0
možnosti
JR

J45a68n 89R76á68ž

25. 4. 2017 11:51

Problém je, že předmětem diskuze o nutnosti pozitivní diskriminace samoživitelek, je pouze menšina z nich, které tento stav nevolili dobrovolně a zvláště ty z nich, jejichž děti jsou objektivně na tom sociálně špatně. A tak se vytvořil ve veřejnosti dojem, že špatně je na tom jejich většina, což je obrovský omyl.

P.S. A někdy nevím, zda si z nás nedělají v televizi srandu, když o své obtížné finanční situaci nechají vyprávět samoživitelku, která veze dítě v kočárku CYBEX bratru za 20tis., oblečené jak z reklamy luxusního obchodu, sama je ověšena zlatými šperky a na sobě má značkovou koženou bundu.

3 0
možnosti
Foto

opakuji se leč přesto znovu říkám, že není jediného důvodu, proč by měl daňový poplatník suplovat rodinu.

14 0
možnosti
JR

J35a30n 54R64á96ž

25. 4. 2017 11:36

Asi takR^

3 0
možnosti
Foto

Ženy samoživitelky se mají lépe než ženy vdané. Stačí, když si ji chlap po narození společného dítěte nevezme. Ona na Úřadu práce nahlásí, že je samoživitelka. Stát jí platí veškerou podporu, která je možná a ta není malá. Otec dítěte jí řádně platí výživné a to přesto, že spolu žijí dál a mají společné peníze a ještě jim chodí peníze od státu. Ještě je lepší, když její chlap je podnikatel, anebo je zaměstnán jako příslušník Policie ČR. To je pak život.

7 0
možnosti
JH

J79a42n 37H85r70u13z51a

25. 4. 2017 11:46

První ročník Vysoké školy dávkové. Absolvovali na jedničku téměř všichni cikáni.;-)

3 0
možnosti
VS

Každý by měl nést následky svého rozhodování, a né se spoléhat, že to za něj zařídí stát. proto Evropa začíná mít problémy. Všichni chtějí a nikdo nechce dát.8-o

8 0
možnosti
MB

Nechme bokem, že výrokář se následně omluvil, vyjadřování politika je ve zkratkách - podobně jako tyto blogy ... Je ovšem otázka, co se na výroku pohoršivého vidí ! Základem základu je rodina - klasický sňatek. Tragédie pak může přijít, žena má status vdovy ... Nepodařený výběr partnera je rovněž možný, bohužel. Rozvod je potvrzení nezdaru - status samoživitelství je a byla ostuda. Všechny variace pro to podstatné - Výchovu a následný příklad dítěte jsou špatné. Je otázka, zda je vůbec možné připouštět a dokonce státně podporovat to, že za tyto defekty jedinec odpovědnost nenese ! Výsledky jsou zřejmé ! Dnes, 50% dětí se rodí mimo manželství - v pokřivené morálce socialismu to bylo 5% ... Kam se vlastně ubíráme !? Mj. zcela oprávněně se obáváme islamizace, cizorodého přistěhovalectví - Proč ?, vždyť se takto likvidujeme ochotně sami ! ... :-)

7 0
možnosti
PD

P23e77t33r 55D82r90a27p58a25l

25. 4. 2017 12:41

jasně, vrátíme se do dob, kdy žena samoživitelka byla jako prašivá vyhnána z vesnice tou správně uvědomělou křesťanskou morálkou

0 3
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1290x
Člověk s levicovým smýšlením, který chce měnit věci k lepšímu.

Lídr KSČM na Vyškovsku a asistent poslance.

 

Seznam rubrik