Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Ohledně privatizace OKD se dost zapomíná na kořeny této kauzy:

1) byty do OKD zařadil Vladimír Dlouhý za ODA při přípravě privatizace (původně státní byty, které OKD nepatřily)

2) majoritu v OKD ztratil stát v roce 1997, tedy v době vlády ODS, ODA a KDU-ČSL

3) po ztrátě majority se stát snažil odkoupit 5% akcií od obcí, které však podíl prodaly p. Prosovi

1 0
možnosti
IM

I47v31a87n 55M55i40n33á46ř

25. 1. 2017 4:02

Snaha odkoupit - nyní těžce zadlužené OKD - za peníze pracující společnosti, je jen neuvěřitelnou drzostí .. navrhovanou levičáckými socany !!

7 0
možnosti
PP

Má to stát ale jen 1 Kč.:-)

0 0
možnosti
JH

J61a53n 65H40u43r23y51c91h

24. 1. 2017 19:15

Sobotka je velké neštěstí pro českou republiku. Nikdy nepracoval, celý život žije z peněz daňových poplatníků a populisticky rozdává to co by měl odpovědně spravovat. Inu co od samozvaného "ekonoma".

14 0
možnosti
AN

Jen drobná technická poznámka. Nespletl jste si Kalouska se Zemanem ?

8 0
možnosti
AR

Autor toho má hodně popleteného, nejen to obvinění Kalouska, u kterého neuvedl ani jeho funkce v těch letech, kdy probíhaly ty finanční operace ohledně OKD. Je to ještě student, tak se nedivím.

5 0
možnosti
AN

Máte poněkud převrácené morální hodnoty. Zločinem je Sobotka, či spíše exekutiva ČSSD té doby. Bakala v předvečer konce hornického řemesla konal naprosto pragmaticky. Pokud chce někdo sanoval prodej lokoťových kol v době nástupu pneumatik nebo plynových lamp v nastupující éře elektřiny, což lze přirovnat k těžbě uhlí v OKD, má možnost. Ale ze svého. Nikoli z rozpočtu a daní jiných což je tak nějak sociálně komunistické a je dobře, že tohle sociální "ynženýrství" v podobě této partaje, končí.

10 0
možnosti
OS

Konečně jste popsal skutečnost, jak pan neumětel Sobotka funkcionařil, Ještě by bylo potřeba popsat prodej IPB a jiných "promyšlených" operací ČSSD ve kterých Sobotka seděl

15 0
možnosti
RS

Ale vzdyt je to jedno. Vsak Putin to u nas privede vsechno na pravou miru, tak jak to dela v Rusku. Tam se udelala rekorytarizace a pani oligarchove sli do kriminalu. Takze ani panu Bakalovi bych nezavidel.

0 5
možnosti
RC

do kriminalu sli jen ti oligarchove, co zacli prerustat Putina a chteli mu zacit konkurovat

3 0
možnosti
RC

K tem bytum - jejich najemnici jsou tam, kde byli vzdy - jsou najmeniky. Pokud chteji byt vlastniky bytu, musi si byt koupit. Treba jako ja, nebo statisice jinych. Z pohledu prava neudelal Bakal s byty nic nezakoneho.

6 0
možnosti
MS

Takze aby to clovek shrnul. Stat Bakalovi OKD neprodal a Bakala nezpusobil dnesni stav kde se OKD nachazi, vcas jej prodal.

Primarne je problem ve statu za kolik a co prodal, ze nehlidal jak je prubezne plnen fond na uzaverku dolu (bylo soucasti smlouvy). Kupovat firmu s dluhy je totalni nesmysl, doufam ze to vlada neschvali.

5 0
možnosti
RC

oni hraji o hlasy volicu, hlavne socilisti na Ostravsku. Takze si je za nase penize koupi.

2 0
možnosti
JSS

Drzé čelo - lepší než Poplužní dvůr.... to jsou "naši" tam nahoře.

Sobotka teď zjihnul - rozdává ze společnýho až ho Babiš musí přizemnit!! Je to komedie pokračující z 90. let. Jen si přidávají a žijí jako buržousti. Je to na vymetení z úřadů !!

2 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1290x
Člověk s levicovým smýšlením, který chce měnit věci k lepšímu.

Lídr KSČM na Vyškovsku a asistent poslance.

 

Seznam rubrik