Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J65a93n 73H67u20r98k76a

5. 10. 2016 9:40

to byste mohl pokračovat Topolánek,Sokol,Langer,Podkonický,Kindl,Vesecká,Bém,Němec,Ritig,Kalousek,Blažek,Vítek, Chvalovský,Řápková...

0 0
možnosti
MC

Chtěl jste nám tím sdělit, že budete volit komunisty, nebo se pokusíte být více zodpovědný sám za sebe a vydáte se konečně doprava?

0 0
možnosti
AP

Jak prohlásil Klaus , že nejsou špinavé peníze tak Havel to potvrdil v praxi. Peníze od Bakaly mu nesmrděli a ani nesmrdí všem jeho nohsledům a Dášence.

2 0
možnosti
JN

Docela by mě zajímalo, co by "morálnosti" Bakalova jednání říkal dnes Václav Havel. Viz můj včerejší blog na tohle téma:

http://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=557019

0 0
možnosti
DB

to bohužel sedí......otázkou je, kdo právě Havla do těchto aktivit navezl....možná ministr financí KLAUS, KDO VÍ..HAVEL TOTIŽ NEBYL EKONOM... a naše republika neměla finanční elitu, a je zvykem již tisíce let, že vládne ten kdo má peníze....a tak se u nás tato finanční elita musela BLESKOVĚ vytvořit............já tomuto období říkám....PRVOBYTNĚ POSPOLNÁ AKUMULACE KAPITÁLU...přeloženo do hovorové češtiny...pojďme krást co to dá, abychom mohli vládnout....a povedlo se....

3 1
možnosti
Foto

Navezl8-o? Ale kdeže. Ruka ruku meje. Tak bylo i tehdy, tak je stále:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1290x
Člověk s levicovým smýšlením, který chce měnit věci k lepšímu.

Lídr KSČM na Vyškovsku a asistent poslance.

 

Seznam rubrik