Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

kdyz se zastavite v hospode v Detenicich - stredoveke krcme - tak vas obsluhujici servirka oslovi: "co čumíš, holoto, hni se ke stolu, dostaneš nažrat". Vam by to mozna nesedlo, a proto do takovy hospody nepujdete. Stejne je to s hospodou ve Lvove - chovani personalu v ni ma take svoje duvody. Takze, pane autore, nez zacnete neco kritizovat, zjistete si poradne okolnosti. Pak nebudete za smesneho. Od studenta politologie bych tedy cekal profesionalnejsi pristup - doufam, ze jste v rocniku jedinej, protoze beda za budouci politiky, kteri by pracovali tak, jak vy kritizujete.

0 0
možnosti
Foto

H31a25n94a 64V19l12k20o45v67á

13. 7. 2016 15:56

;-D;-Djo, v Brně to žije...a žilo bez ohledu na Matěje Hollana, který spíše rozhazuje peníze, ať už za svoje služební cesty nebo na projekty, vesměs nepotřebné nebo dublované, než aby jeho činnost něco přinášela. Představa jeho voliče, který ho bude volit právě proto, že ho viděl ožralého spát na stole v hospodě je také docela vypovídající..

A je dost jedno, že o tom píše student podobně potřebné politologie.

0 0
možnosti
MV

budou ty volby, Hano, o tom jsme si psali uz vcera

citim, ze jste z cele te situace dost frustrovana

ale kdyz jste nebyla, jak jste sama napsala, 10 - 15 let volit..., to je pak tezky

0 0
možnosti
OF

V Brně to žije. Kompaktní a kulturní město. Jezdím tam někdy za dcerou.

Koncerty absolventů JAMU za směšný peníz, hudební kluby,La noce di Figaro v Mahenově divadle, opera, kterou mi chválil i jeden vídeňak, Faust a Markétka/ Bulgakov/ v nějakém divadle na Zelném trhu / Husa na provázku /,pražská filharmonie na Petrově....... atd.

Víte co, přestěhujte se do Bruntálu. Na dnech města a Dnech pohody /pivní slavnost/, se taky pobavíte, ale poněkud stereotypně a druhý den vám bude špatně.Kritizujete nějakého Hollana a zřejmě vám nedochází, že my v Bruntále toho pána ani vaše Žít Brno vůbec neznáme.Abyste někoho mohl kritizovat musíte

se zabývat kulturou a dopravou v Brně, nikoli nějakou cestou do Lvova,.

Beethoven chlastal a umřel na cirhozu jater. Naproti tomu Klaus skoro nepije,

sportuje,je to skoro asketa ale jeho privatizace byla pokusem dostat nás na úroveň Rovníkové Afriky.;-DRv

2 9
možnosti
JR

J59a15n 39R72á89ž

13. 7. 2016 14:54

Zajeďte do současného Brna a budete chtít náměstka pro dopravu přetáhnout lopatou, ne jen důtkami, jak se ten blb Hollan nechává mydlit po večerech.. Tolik páteřních ulic naráz rozkopat, to může povolit jen deviant, který o dopravě slyšel jen když byl v rauši.

0 0
možnosti

pane autore,

než začnete opovrhovat Hollanovou akcí ve Lvově, zjistěte si nejprve okolnosti. Lvov považuje Leopolda von Sacher-Masoch za osobnost města Lvov. Zkuste si nastudovat proč, abyste pochopil Hollanovu akci. Po von Sacher-Masochovi je pojmenována úchylka zvaná masochismus.

Kdyby přijela na Velikonoce do Česka nastupující britská premiérka a nechala si napráskat velikonoční pomlázkou, aby zažila tuhle českou národní úchylku, asi by se v Británii našlo také dost studentů politologie, kteří by byli pohoršeni a vyzývali k jejímu nezvolení.;-D

2 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS