Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Na to Bělobrádek nic neřekne. Od těch vyhnaných Čechů mu nic nekápne a přští rok jsou volby do komunálek. Proto ten skloněný Bělobrádkův hřbet. Je potřeba peníze na komunální volby a větší moc. Příliš lehce a nezodpovědně čeští voliči zapomínají a odpouštějí. ČSL nemá nic společnéhos křesťanstvím je to jen vnější fasáda.

0 0
možnosti
Foto

Pokud studujete, tak se za vás stydím a  žasnu, kdo na našich vysokých školách studuje. Buď jsou vaši profesoři nevzdělaní hlupáci, jestliže vás učí takové hlouposti jak z Rudého práva. Děsím se kdo v budoucnu tuto zemi povede.Rv

5 0
možnosti
JF

A pravý demokrat se ozval. Hned pověsil emotivní slovo "stydím a žasnu" a nazval všechny profesory hlupáky.

0 0
možnosti
Foto

" vyháněly původní obyvatele a naše ženy držely za ruce či nesly v náručí plačící děti?  !Pane lžete. Po Mnichovu opouštěli pohraniči úředníci, osídlenci. Část Čechů zůstala v Sudetech dál. V rodině máme jednoho, který žil v Ústí nad Labem se vými rodiči v domě plných sudetských Němců a nikterak si nestěžoval.  Odsun probíhal postupně a ne najedou jako u Sudetských Němců. Moji rodiče byli osídlenci pohraničí a děda byl bývalý železničář a tak museli také odejít ze Sudet. Místní sedlák Němec jim půjčil na odvoz povoz. Pak jej po válce zastřelili vojáci naší armády.  Mohli si odvést všechno co mohli odvést.

5 0
možnosti
Foto

Každá válka je svinstvo. Stejně tak i odplácení na nevinných, nemohoucích. Kdo to nedokáže uznat, poučit se z toho, zakládá na další zlo.

V CV máte uvedeno „Student politologie a sociologie na FSS Masarykovy univerzity“.

Dle obsahu vašeho blogu, stylizaci, překrucování a míře populismu, mi připadá, že sedíte ve stejné lavici s kolegou Cvalínem.

6 0
možnosti
RH

To platí pouze pokud uznáme kolektivní vinu...

0 0
možnosti
DK

Přesně tak to bylo, nikdo nehovoří ani o tom, že Poláci v roce 1938 dokonce vyhodili Čechy z Třinecka...museli jít až do Frýdký Místku...a to byla také nespravedlnost ok teré se taktně mlčí....

1 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1290x
Člověk s levicovým smýšlením, který chce měnit věci k lepšímu.

Lídr KSČM na Vyškovsku a asistent poslance.

 

Seznam rubrik