Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jezdím nakupovat kvalitní potraviny do Polska. Jsou cenově jako u nás, ale kvalita je nesrovnatelná. V Polsku by to co se prodá u nás nedali ani prasatům.

0 0
možnosti
VV

Takze USA jsou velmi slaby Stat, protoze Jim co obchodu nikdo nemluvi?

1 0
možnosti
Foto

Vážený autore, když píšete "my", koho přesně tím myslíte ?

A "kdo" přesně z Vás dělá odpadkový koš ?

Pokud se Vám povede sestavit seznamy, tak lidé z prvního seznamu ať nenakupují u lidí z druhého seznamu a je to vyřešeno.

2 0
možnosti
Foto

Je jen váš osobní problém, že se považujete za odpadkový koš a podle toho nejspíš nakupujete. Proč by vaše osobní psychické problémy měl řešit stát?

Nechcete -li být odpadkovým košem necpěte se nekvalitními potravinami. Výběr je jen na vás.

6 0
možnosti
ZH

Pane Václave, ono je pro většinu lidí těžké poznat, že se jedná o méně kvalitní zboží než je na západ od nás. Ono je totiž prodáváno pod úplně stejnou značkou, jako to kvalitnější. A to většina lidí nemůže poznat, protože nejezdí nakupovat potraviny ven a nemá s čím porovnávat. Zaráží mě na tom jenom to, že je vůbec něco takového možné.

0 0
možnosti
Foto

Ne silný stát, rozumné občany potřebujeme. V tom je ten problém.

Nikdo neprodá to, co lidi nekoupí!

Nikde v Evropě jsem neviděl tolik „akčního“ zboží jako u nás! Za to si můžeme také my spotřebitelé, co to ochuzené zboží kupujeme.

9 0
možnosti
Foto

Dnes je velký den, protože s vámi poprvé souhlasím. Tohle mohou opravdu vyřešit jen spotřebitelé tím, že nebudou kupovat hezky zabalený šunt. Žádný stát, ani silný ani slabý, toto nevyřeší a ani řešit nemá.

0 0
možnosti
JP

Dokud to budeme kupovat.

2 0
možnosti
KC

Autor říká, že potřebujeme silný stát, v čemž má nepochybně pravdu. Ovšem s laxním Sobotkou, zapšklou ČSSD a 99.5 procenty politiků, kteří stát rozkradli a rozvrátili, toho těžko dosáhneme. Každý stát má takovou vládu, jakou si zaslouží. Zasloužíme si tudíž něco jiného, když voliči posílají opakovaně do PS zloděje, lháře a podvodníky?

1 1
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1290x
Člověk s levicovým smýšlením, který chce měnit věci k lepšímu.

Lídr KSČM na Vyškovsku a asistent poslance.

 

Seznam rubrik