Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J61a18k47u64b 26R40o28t26h

19. 1. 2017 15:58

"V naší republice by minimálně mělo platit, že když v naší zemi podnikáte a vyděláváte, tak nebude možné zisky vyvádět do zahraničí."

Proč? 8-o

6 0
možnosti
Foto

Zisk je vlastnictvím. Vlastník si s vlastním majetkem může dělat co chce. Pokud mu v tom někdo brání, je to částečné vyvlastňování a to nevede k ničemu dobrému.

0 0
možnosti

Vstanou noví bojovníci (Zachariáš, Cvalín ...)

6 0
možnosti

Všechno je to o tom, nastavit jasná a srozumitelná pravidla přes které vlak nepojede!

Konkrétně uděléš to a to, dostaneš zaplaceno a zároveň když provedeš to a to budeš platit (bude ti strženo).

Hraní si na nějakou nezabavitelnou částku rovnající se dávkám nikoho do latě nesrovná.

Sociální nárokové minimum pouze v podobě poukázky na odběr jednoho teplého jídla s platností na konkrétní den a bochník chleba na týden. Nevyčerpané pro zřejmou nepotřebnost propadá! Ošacení charita. Lůžko na ubykaci (pouze střízlivému) atd...

0 0
možnosti
Foto

pokud nebude režim reformován, na kunci bude vše patřit jednomu člověku

0 7
možnosti

Máte naprostou pravdu a dotkl jste se hned několika problémů. Otázkou je zda na tomto fórum chtějí skutečně něco řešit, nebo se koná jen aby se někdo umlčel. O podstatě problému jsem nedávno psal na svém blogu. Hezký den.

0 5
možnosti

Jsem velice bohatá. Sice důchodce, ale mám ČAS. Řekněte mi kdo ho dnes má;-).

4 0
možnosti
Foto

Rozdíly jsou potřebné a v pořádku, pokud lidé bohatnou uspokojováním potřeb druhých lidí. Pokud bohatnou skrze stát je to nemravné a zločinné.

7 0
možnosti

Svými názory mi připomínáte rovnostářské komunistické papule. Tu vaši nicotnou vysokou školu byste si měl zaplatit do poslední koruny, protože výroba podobných levicových intelektuálů šíří nenávist a lenost ve společnosti.

10 0
možnosti

A97d67a71m 19P11o98c62h19e

19. 1. 2017 14:03

Soudruh autor stále nepochopil, že jediný způsob, jak zavést rovnost, je ožrebračení lidstva. Nejlépe v tomto ohledu fungují jaderné zbraně. A zamezení převodů do daňových rájů je také takový vtipný sen. Hlavně, že před tim bude zlikvidována střední třída daňovou progresí.

5 1
možnosti

Můžete mně vysvětlit, v čem je ona hrůza, že má 8 lidí majetek, jako poovina najchudších? (Je to samozřejmě blbost - ten majetek mají celé rody, takže je to lidí o něco víc.) Jo kdyby osm lidí prožralo, prochlastalo a jinak probendilo stejný objem, jako 3,6 mld. chudých, byla by to jiná. Jenže ten majetek, o kterém se píše, jsou vesměs "výrobní prostředky". Tedy fabriky, pole, obchody, letadla, vlaky, náklaďáky. Můžete mně říct, čemu by až tak rapidně pomohlo, kdyby se tento majetek rozdělil mezi oněch 3,6 mld. chudých? Pokud k něčemu, tak totální devastaci. Pro příklad stačí vzpomenout rozdělení půdy chudým v Zimbabwe. (V menším i JZD.)

11 0
možnosti

A32d23a27m 66P60o16c27h41e

19. 1. 2017 14:04

Snad nečekáte, že vám komunista na toto dokáže odpovědět.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS