Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hudecek je buran v tom nejhorsim slova smyslu, ktery se diky svemu slizounstvi a nepredvidavosti mnoha volicu stal primatorem Prahy. Bohuzel :-( Doufam, ze nastavajici volby pro nej budou konecna.

0 0
možnosti

U pana Hudečka mne to zejména překvapuje, není Pražák. Je z Holomóca. Já jako Ostravák si nemyslím, že Praha je nade vše, éra těžkého průmyslu již pominula, ale není nepodstatný, stále jej potřebujeme, přičemž se Ostrava stala příjemným městem, pomineme-li občasný smog daný umístěním lokality, směru vanoucích větrů, teplotě ovzduší a okolnímu průmyslu. S tím těžko něco dělat. Dopravní infrastruktura se rozvinula tak, že ani Ostravák se v ní skoro nevyzná, pokud tam nejezdí pravidelně. Někdy si připadám jako cizinec ve vlastním městě. Takže, Praha ano a ostatní taky. Nepřivlastňujte si práci miliónů lidí jen proto, že firmy mimo Prahu mají sídlo v Praze a tam taky vykazují své zisky.

0 0
možnosti
Foto

Nic ve zlém pane Zachariaši, ale pochybuji, že alespoň 5% obyvatel naší republiky ví kde jsou Nemochovice a víc než 10% kde leží Bučovice-v zahraničí má o těchto obcích povědomí opravdu málokdo.

Pro Evropany je spojena naše republika především s Prahou a na základě zkušeností v Praze se případní turisti rozhodnou zda chtějí naši zemi poznávat víc-ano Praha je naše výkladní skříň a musíme ji podporovat.

PS. jsem ze Zlínska z obce  cca 700 obyvatel

1 1
možnosti
Foto

Co myslíte tím (my) musíme podporovat? Praha sice není tak bohatá, aby si mohla postavit, na co si vzpomene, ale nějaké peníze na vlastní propagaci snad má. Normální Pražák opravdu nechce, aby nemochovičtí nějakým nařízením posílali část svého rozpočtu na propagaci Prahy. A normální Pražák vůbec nebude žárlit, když nějaká část zahraničních turistů stráví celou dovolenou na Bučovicku a o Prahu ani nezavadí.

0 0
možnosti

Tak nebulim, u jóviše. Nepíšu si deníčky jak čtrnáctka a vůbec to neřeším. Vaše starosti a plat a prezidenta, himl.

To jsme národ hrdinů, ty voe, každej doma za kompem a válčí s celým světem. A pak vlezem do zadku Putinovi a rozpláčeme se, že někdo řekl, že je Praha důležitější než Rybitví.

Pff.

2 6
možnosti

No...kdysi nějaký politik hlaholil o "obyčejných lidech" a tento Hanák nám nějak vyrostl...takže měl by zase zmizet do Olomouce, tam by z jeho výroků měli určitě radost...jinak je to korunovaný....politik

6 0
možnosti

Ale jsme obyvatelé druhé až třetí kategorie. A nemyslí si to jenom Hudeček, ale všichni pražáci.

Slováci mají štěstí, že z té federace utekli. Před dvěma měsíc jsem projížděl Slovensko až na východ a jenom jsem si cestou říkal "tohle by neměli, tohle by taky neměli, ani tohle by neměli... protože by všechno zablokovala a sežrala Praha".

1 2
možnosti

Tak Hudeček je pražák jako Olomouc!

3 0
možnosti
Foto

Ač Pražák, tak s Vámi naprosto souhlasím. Jestli ono to nebude tím, že pan primátor je "náplava". Ti nám, Pražanům, dost často dělají všude možně ostudu, protože plácají nesmysly a lidé zvenčí si pak myslí, že jejich bláboly jsou názorem Pražanů jako takových.

12 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS